Personální marketing ve společnosti Schenker spol. s r. o. - Ambrožová, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce se zaměřuje na interní a externí personální marketing ve společnosti Schenker spol. s r. o. Cílem je navrhnout, ekonomicky vyhodnotit a následně doporučit k realizaci doplnění stávajících personálních činností.
Personnel marketing in Schenker spol. s r. o.
Keywords: interní personální marketing; externí personální marketing; personální činnosti; zaměstnanci; Schenker spol. s r. o; internal personnel marketing; external personnel marketing; personnel activities; staff; Schenker spol. s r. o