Analýza interní komunikace ve vybraném podniku - Čermáková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2018)
Hlavním tématem bakalářské práce je interní komunikace. V teoretické části práce jsou vymezeny hlavní pojmy z oblasti interní komunikace a přenosu informací. Cílem bakalářské práce bylo provedení analýzy fungování interní komunikace v podniku XY a. s. a na základě zjištěných informací navrhnout řešení pro zlepšení stávající situace podniku.
Analysis of internal communication in a selected company
Keywords: management; interní komunikace; přenos informací; měření účinnosti; management; internal communication; transmission of information; measurement of effectiveness