Analýza konkurence na trhu directmailových služeb - Raba, Daniel (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato práce se zabývá analýzou konkurence na trhu directmailových služeb. Na začátku práce jsou uvedeny teoretické poznatky vztahující se k tématu. Dále je zde provedena analýza konkurence na trhu directmailových služeb. Na tuto analýzu navazují návrhy na zlepšení poskytování directmailových služeb v České republice.
Analysis of competition in the market direct mail services
Keywords: analýza; direct mail; direct marketing; konkurence; trhy; competition; markets