Financování vozového parku ve společnosti provozující nákladní silniční dopravu - Bundilová, Ivana (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato práce se zaměřuje na problematiku financování vozového parku. Obsahuje analýzu současného stavu v dopravní společnosti CROSS SPEED, s. r. o. Ze závěrů analýzy vychází návrh metodiky, která má napomoci při rozhodování o vhodném druhu financování. Metodika je aplikována na praktickém příkladu.
Financing of car fleet in a freight road transport company
Keywords: financování; leasing; úvěry; manažerské rozhodování; metodika; financing; leasing; loans; managerial decision-making; methodology