Manažerská etika a její vliv na rozvoj firmy - Heřmánková, Jana (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato bakalářská práce je věnována problematice manažerské etiky a jejímu vlivu na rozvoj firmy. Nejprve jsou teoreticky vymezeny základní pojmy manažerské etiky a vybrané související termíny. Analytická část je věnována průzkumu, jehož cílem bylo zjistit rozsah aplikace nástrojů manažerské etiky ve vybraných firmách a vliv manažerské etiky na rozvoj firem.
Business ethics and its influence on the development of the company
Keywords: Manažerská etika; etické řízení; společenská odpovědnost firem; rozvoj firmy; Business ethics; ethical management; corporate social responsibility; development of the company