Přístup k BIG DATA v oddělení logistiky ve Škoda Auto a.s. - Motl, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2025)
Práce se zaměřuje na přístup k Big Data v oddělení logistiky Škoda Auto a.s. V první kapitole jsou teoreticky vymezena Big Data a způsoby jejich zpracování. Druhá kapitola se zabývá analýzou současného stavu přístupu k Big Data v oddělení logistiky Škoda Auto a.s. Na základě této analýzy budou ve třetí kapitole navržena opatření zlepšující přístup ke zpracování Big Data v oddělení logistiky Škoda Auto a.s.
BIG DATA strategy in the logistics department of Škoda Auto a.s.
Keywords: Big Data; interní logistika; Škoda Auto a.s.; datová architektura; vizualizace dat; Power BI; Big Data; internal logistics; Škoda Auto a.s.; data architecture; data visualization; Power BI