Dopady malého a středního podnikání na konkurenceschopnost regionu - Chaloupková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce hodnotí dopady malého a středního podnikání na regionální konkurenceschopnost. Hodnocení probíhá pomocí statistických dat a v rámci vybraných ukazatelů. Analyzovaným regionem je zde Královéhradecký kraj. V závěru práce jsou dopady posouzeny a seřazeny podle významnosti.
Impacts of Small and Medium Enterprises on Regional Competitiveness
Keywords: konkurenceschopnost; malé a střední podnikání; regiony; competitiveness; small and medium business; regions