Poskytování psychosociální intervenční služby zdravotnickou záchrannou službou - Puczek, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zabývá systémem psychosociální intervenční služby. Konkrétně se zaměřuje na podmínky a postupy poskytování první psychické pomoci zdravotnickými interventy na zdravotnických záchranných službách. Ve dvou kapitolách teoretické části jsou shrnuty základní informace o zdravotnické záchranné službě a její činnosti a o podpůrné službě prostřednictvím SPIS. Průzkumná část předkládá výsledky kvalitativního šetření, které bylo zrealizováno pomocí polostrukturovaného rozhovoru.
Provision of psychosocial intervention services by the emergency medical service
Keywords: krize; systém psychosociální intervenční služby; zdravotnická záchranná služba; zdravotnický intervent; crisis; psychosocial intervention service system; medical emergency service; medical intervention