Projekt návrhu a tvorby webového informačného systém pre správu a optimalizáciu finančných portfólií - Plavec, Petr (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se v teoretické části zabývá popisem základních vlastností metodického frameworku RUP. Cílem praktické části je vytvoření postupů a modelů, pomocí kterých se implementuje systém pro správu finančních portfolií.
Project of design and creation of web information system for management and optimization of financial portfolios
Keywords: RUP; UML; Microsoft Office Sharepoint Server; Informační systém; Information System