Digitální fotopřístroje - kvalita předloh pro barevný tisk - Dohnal, Marek (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce je věnována porovnání obrazů získaných digitálním fotoaparátem Kodak DC 40 a klasickým fotoaparátem Olympus. Byly porovnány výsledné barvové chyby.
Digital cameras - quality of originals for coloured printing
Keywords: digitální fotopřístroje; barvové chyby