Rozdíly v účtování podle ČÚS a IFRS - Honková, Irena (Univerzita Pardubice, 2016)
Tento článek se zabývá rozdíly v metodách podle českých účetních standardů a mezinárodních standardů finančního výkaznictví. Obsahuje základní rozdíly a jejich dopady na finanční výsledky. Část článku se zabývá postupující harmonizací účetnictví v České republice.
Differences in accounting according to CAS and IRS
Keywords: České účetní standardy; Mezinárodní standardy finančního výkaznictví; ČÚS; IAS/IFRS.; Czech Accounting Standards; International Financial Reporting Standards; CAS; IAS/IFRS