Vztah ratingu a úvěrování v municipální politice - Kořínková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2010)
Tématem mé diplomové práce je "Vztah ratingu a úvěrování v municipální politice". Práce se zabývá hodnocením finanční situace obcí z pohledu úvěrové instituce a postupem při získávání půjčky. Cílem práce je analyzovat postup používaný v bance a pokusit se o vytvoření syntetického pohledu.
Relation rating and credit covering in municipal policy
Keywords: rating; úvěry; obce; Municipality; finanční rizika; Bankovnictví; credit; financial risk; Banking