Předzpracování dat z vybraných regionů zaměřených na volný čas (rozvoj kulturních a sportovních příležitostí; spokojený občan) - Sasková, Radka (Univerzita Pardubice, 2008)
Diplomová práce se zaměřuje na sběr dat kulturních a sportovních příležitostí ve dvou regionech a navržení modelů předzpracování dat, vyhodnocením spokojenosti občanů s kulturními a sportovními příležitostmi v daných regionech. Zabývá se též regionální politikou a zapojením hospodářské politiky EU do dané problematiky.
Data preprocessing from the selected regions focused on leisure time (development of cultural and sports opportunities, a satisfied citizen)
Keywords: regions; Regional Policy; Culture; sports; questionaries; Czech Statistical Office; regiony; Regionální politika; Kultura; sporty; dotazníky; Český statistický úřad