Možnost odstranění těžkých kovů z vody - Čapek, Daniel (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá možností využití odpadních materiálů obsahujících huminové látky k odstraňování těžkých kovů z vod a možností vitrifikace adsorbentů nasycených těžkými kovy.
Possibility of heavy metals removal from water
Keywords: huminové látky; Adsorpce; těžké kovy; vitrifikace