Rozšíření Východočeského dopravního integrovaného systému pro aglomerace Jaroměř a Chrudim - Peitnerová, Alena (Univerzita Pardubice, 2002)
Návrh na rozšíření Východočeského dopravního integrovaného systému pro aglomerace Jaroměř a Chrudim. Stanovení zón a kalkulace jízdného.
Expansion of eastern Bohemian integrated transport system to agglomerations Jaroměř and Chrudim
Keywords: Integrovaný dopravní systém; východočeský region; přepravní plán; průzkum