Sexuálně přenosné choroby - Valová, Petra (Univerzita Pardubice, 2011)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku sexuálně přenosných chorob (STD), jejich rozdělení, epidemiologii, způsoby přenosu, projevy, diagnostiku, terapii a prevenci různých onemocnění.
Sexually transmitted diseases
Keywords: sexuálně přenosné choroby; pohlavní styk; syfilis; diagnostika; léčba; sexually transmitted diseases; STD; sexual intercourse; syphilis; diagnosis; treatment