Proces adaptace cizinců v ČR a její vliv na identitu člověka - Horáčková, Martina (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce se zabývá procesem adaptace cizinců v ČR a jejím vlivem na identitu člověka, především vlivem na kulturní identitu člověka, jak zde žijící cizinci vnímají zdejší kulturu a zda naše kultura ovlivnila vnímání sebe samotného.
Process of Adaptation of Foreigners in the Czech Republic and Its Impact on Human Identity
Keywords: identita; adaptace; multukulturalismus; integrace; migrace; identity; adaptation; culture; multicultural; integration; migration