Vliv předúpravy nástřiku na průběh mikrofiltrace vodných disperzí - Dvořáková, Jana (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce se zabývá studiem vlivu předúpravy nástřiku anorganickým a organickým koagulantem na intenzitu toku permeátu při mikrofiltraci modelové disperze TiO2 na trubkových keramických membránách.
Effect of feed pretreatment on microfiltration of aqueous dispersions
Keywords: mikrofiltrace; koagulace; velikost částic