Trestněprávní ochrana autorských práv v České republice - Mareš, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá právní ochranou autorských práv ve smyslu trestního zákona, formami trestné činnosti výroby a distribuce audio a videozáznamů a jejich odhalováním a dokumentací trestné činnosti v této oblasti.
Keywords: právo; trestněprávní ochrana; Autorská práva; ochrana autorských práv