Poskytované služby ve vlacích dálkové přepravy, jejich kvalita a vliv na strukturu cestujících - Svoboda, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce se zabývá vlivem rozsahu a kvality doplňkových služeb ve vlacích dálkové přepravy na strukturu cestujících. Analyzuje uspořádání interiéru a vybavenost vozů pro cestující, nabídku poskytovaných služeb včetně občerstvení během jízdy a hodnotí vliv těchto faktorů na strukturu cestujících. Poukazuje na rozdíly mezi tradičními a novými dopravci.
The provide services in the long-distance trains, their quality and the effect on the structure of passengers
Keywords: cestující; kvalita; dálková železniční doprava; vozy; služby; prostředky zábavy; passengers; quality; long distance trains; coaches; services; on-board entertainment