Kontrola kvality v oblasti analýz vzorků životního prostředí - Nekardová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2009)
Tématem této práce je posouzení zajištění systému kvality v analytických laboratořích se zaměřením na využití referenčních materiálů pro účely kalibrace, validace a mezilaboratorního porovnání zkoušek.
The quality control in analysis of environmental samples
Keywords: quality management system; reference materials; interlaboratory comparisons; systém řízení kvality; referenční materiály; mezilaboratorní porovnávání