Dotace v zemědělství - Sirůček, Jiří (Univerzita Pardubice, 1999)
Tato bakalářská práce si všímá dotací v zemědělství v letech 1996-1996. Porovnává míru podpory našeho zemědělství s vybranými státy. Částečně nastiňuje řešení této problematiky v EU a některých dalších státech.
Keywords: zěmědělství; přímé dotace; SFTR; PGRLF; index EPS; Evropská Unie; porovnání