Optimalizace logistických (manipulačních, výrobních) procesů ve firmě POEX Velké Meziříčí, a.s. - Ryant, Pavel (Univerzita Pardubice, 2022)
Diplomová práce je rozdělena do tří částí. V první části se zabývá analýzou současného stavu vybraných logistických procesů ve výrobní potravinářské společnosti POEX Velké Meziříčí, a.s. Ve druhé části jsou představeny návrhy optimalizace k vybraným logistickým procesům. Ve třetí části se práce soustředí na zhodnocení zmíněných představených návrhů. Zhodnocení probíhá z praktického i ekonomického hlediska.
Optimization of logistics (handling, production) processes in the company POEX Velké Meziříčí, a.s.
Keywords: optimalizace; obalový materiál; logistické procesy; polotovary; vážení; manipulační procesy; výrobní procesy; optimization; packaging material; logistics processes; semi-finished products; weighing; handling processes; production processes