Financování neziskových organizací - Škodová, Helena (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato bakalářská práce se zabývá neziskovými organizacemi a jejich financováním. Teoretická část je věnována samotným neziskovým organizacím, jejich historií, důvody vzniku a druhy. Praktická část se týká neziskového sdružení SKP-CEDR. Praktická část je složena z několika částí. V první a druhé části je popsáno sdružení, jeho charakteristika a činnosti. V další části je popsáno jeho financování. Závěr bakalářské práce obsahuje zhodnocení.
Funding of non-profit-making organizations
Keywords: non-profit-making organizations; funding; European Union; Neziskové organizace; financování; Evropská Unie