Použití kapalinové chromatografie pro charakterizaci syntetických pryskyřic - Podzimek, Štěpán (Univerzita Pardubice, 1996)
V případě většiny typů syntetických pryskyřic poskytuje kapalinová chromatografie detailní popis těchto materiálů a nachází uplatnění při jejich výrobě i použití.
Keywords: syntetické pryskyřice; kapalinová chromatografie