Řízení zásob v podniku CRYSTALITE BOHEMIA, s.r.o. - Krenková, Hana (Univerzita Pardubice, 2012)
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku řízení zásob v podniku Crystalite Bohemia, s.r.o. Tento podnik se zabývá strojovou výrobou skla pro domácnost a nápojového skla. První část práce obecně vymezuje pojem zásoby a jejich role v podniku, dále seznamuje s řízením zásob a jejich metodami. Druhá část se zaměřuje na charakteristiku společnosti a především na analýzu řízení zásob v Crystalite Bohemia, s.r.o. Následně na provedené analýzy navazují návrhy na zlepšení současné situace v podniku. Cílem práce je analyzovat strukturu zásob pomocí metody ABC a následně minimalizovat vázanost kapitálu v zásobách.
Stores Management in CRYSTALITE BOHEMIA, s.r.o.
Keywords: skladování; zásoby; metody řízení zásob; analýza ABC; storage; stores; methods of stores management; analysis ABC