Racionalizace logistických operací ve společnosti DHL Express (Czech republic) s.r.o. - Stolín, Filip (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce se zabývá analýzou logistických operací ve firmě DHL Express (Czech republic) s.r.o. a možnostmi optimalizace vnitropodnikové dopravy a s ní spojenými procesy, mezi něž patří mimo jiné celní problematika. Zaměřuje se na problémy a možná řešení v těchto logistických procesech a cílem je návrh možných opatření k racionalizaci přímo v dané firmě.
Rationalization of logistics operations in the company DHL Express (Czech republic) s.r.o.
Keywords: vnitropodniková doprava; celní řízení; racionalizace; expresní mezinárodní přeprava; kusová zásilka; corporate logistics; customs clearance; rationalization; express international transport; parcel transport