Analýza příkladu metody případového usuzování v krizovém managementu - Skalský, Petr (Univerzita Pardubice, 2010)
Teoretická část práce se zaměřuje na seznámení s problematikou případového usuzování. Hlavní cíl diplomové práce je analýza uživatelského prostředí metody CBR a následný návrh nového, vylepšeného uživatelského prostředí. Návrh vznikne na základě dotazníkového šetření a též i dle obecných pravidel pro vznik uživatelského prostředí. Dále obě verze budou porovnány a proběhne vyhodnocení, které uživatelské prostředí je lepší vzhledem k uživateli.
Analysis of example methods case-based reasoning in crisis management
Keywords: případové usuzování; dotazníky; Krizový management; MATLAB; grafické uživatelské prostředí; case-based reasoning; graphical user interface; Questionnaires; Crisis Management