Vývoj snímačů benzinových motorů zaměřený na snižování emisí - Šos, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce bude obsahovat rozbor současného stavu možností snižování emisí u benzinových motorů. Dále bude práce specificky zaměřena na vývoj snímačů benzinových motorů jejichž aplikací a vhodných zpracování výstupních signálů bude docíleno snížení emisí motorů.
Development sensing devices of benzine engines clued up lowering emissions
Keywords: snímače; vývoj; Emise; sencing devices; development; Emission