Politika zaměstnanosti v okrese Pardubice - Skřivánková, Jana (Univerzita Pardubice, 2002)
Autorka v práci analyzuje vývoj nezaměstnanosti v okrese Pardubice. Popisuje státní politiku zamměstnanosti, činnost a fungování úřadu práce v Pardubicích.
Employment policy in district Pardubice
Keywords: politika zaměstnanosti; Nezaměstnanost; veřejně prospěšné práce; rekvalifikace; Pardubice