Podnikatelský plán - Internetový obchod - Dufková, Jana (Univerzita Pardubice, 2012)
Cílem diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu pro internetový obchod s pánským sportovním oblečením. Plán je zpracován na základě strategické analýzy, která zahrnuje sestavení finančních výkazů důležitých pro budoucí rozhodování. Výsledkem práce je konkrétní podnikatelský plán a návrh strategie nové firmy při vstupu na trh.
Business plan - Electronic commerce
Keywords: podniky; podnikatelé; podnikatelské plány; internetový obchod; internet; business; businessmen; business plans; internet store; internet