Analýza pracovní spokojenosti spojená s motivací - Tichá, Jana (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce se zabývá tématem pracovní spokojenosti spojenou s motivací zaměstnanců. Cílem práce bude stanovení míry pracovní spokojenosti zaměstnanců ve firmě Geodézie Východní Čechy spol. s r.o. v závislosti na různých druzích motivací a zjištění důvodů pracovní nespokojenosti jejích zaměstnanců. Na základě zjištěných poznatků budou vytvořena možná doporučení a návrhy na zlepšení současného stavu.
Analysis of job satisfaction linked to motivation
Keywords: motivace; stimulace; spokojenost zaměstnanců; flow; work-life balance; management; firemní komunikace; firemní kultura; leadership; řízení lidských zdrojů