Zaměstnanost v regionu v různých fázích ekonomického cyklu. - Čáslavská, Simona (Univerzita Pardubice, 2012)
Diplomová práce se zabývá zaměstnaností ve vybraném okrese Chrudim. Analyzuje strukturu a počet zaměstnaných i nezaměstnaných osob. Hodnotí situaci i vývoj. Je zaměřena na analýzu nezaměstnanosti v jednotlivých mikroreginech okresu.
Employment in the region at different stages of the economic cycle.
Keywords: zaměstnanost; nezaměstnanost; trh práce; okres Chrudim; employment; unemployment; labor market; Chrudim