Důsledky pandemie COVID-19 na činnosti firmy - Bordovská, Soňa (Univerzita Pardubice, 2022)
Diplomová práce je zaměřena na důsledky pandemie COVID-19 na činnosti bankovní instituce České spořitelny, a. s. Za pomoci vhodných metod jsou analyzovány reakce podniku na pandemii v letech 2020 a 2021 a následně porovnány výsledky podniku vzhledem k roku 2019.
The consequences of the COVID-19 on the company's anctivities
Keywords: COVID-19; analýza podniku; bankovní rizika; Česká spořitelna, a. s.; dopady pandemie; COVID-19; business analysis; banking risks; Česká spořitelna, a. s.; pandemic impacts