Návrh severního obchvatu města Jičín - Řehák, Václav (Univerzita Pardubice, 2012)
Cílem práce byl návrh severního obchvatu města Jičín spojující silnice I/35 a II/286. Obchvat je navržen jako silnice II. třídy v kategorii S9,5/80.
Project of the northern ring road in Jičín city
Keywords: obchvaty; komunikace; novostavby; roads; ring roads; new buildings