Optimalizace výlukové činnosti pomocí simulačního modelu - Šotek, Karel (Univerzita Pardubice, 1998)
Celosífové uplatnění tvorby jízdního řádu pomocí výpočetní techniky umožňuje sestavení simulačního modelu zaměřeného na optimalizaci výlukové činnosti na železniční trati.
The simulation model focused on the optimalization of lock-out activities on railways
Das Simulationsmodel für Optimalization der Ausschliessungen bilden