Profesní vzdělávání příslušníků Policie České republiky - Pokorná, Lucie (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce vystihuje důležitost a náročnost práce příslušníků Policie České republiky z hlediska profesního vzdělávání. Věnuje se jejich postavení ve společnosti, popisu a využití vzdělávacího systému tohoto bezpečnostního sboru. Cílem této práce je posoudit úroveň a možnosti vzdělávání příslušníků Policie České republiky.
Career education of Czech police officers
Keywords: lifelong learning; Ministry of Interior; police schools; Police of the Czech republic; police officers; police Reform; police Act; celoživotní vzdělávání; Ministerstvo vnitra ČR; policejní školy; Policie České republiky; příslušníci policie; reforma policie; zákon o policii