Teaching young learners English through English - Kostková, Klára (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá rozvojem a dosaženou úrovní komunikativní kompetence v mluveném jazyce žáků mladšího školního věku. Důraz je kladen na jazyk, ve kterém je výuka vedena a rozdíl mezi výsledky žáků vyučovaných v anglickém a českém jazyce je následně podroben empirickému šetření.
Výuka anglického jazyka žáků mladšího školního věku cílovým jazykem
Keywords: vyučování; Anglický jazyk; mluvený jazyk; testování