Program výcviku pro letecké práce - Vargončíková, Tereza (Univerzita Pardubice, 2025)
Cílem této bakalářské práce je vytvořit ucelený program výcviku pro letecké práce se zaměřením na zemědělské lety, a to v souladu s platnou legislativou a na základě dostupných výukových materiálů. Práce vychází z konkrétních požadavků provozovatele AgroAir spol. s r.o. a reflektuje současné předpisy, metodické materiály i poznatky z nedávných incidentů. Součástí práce je návrh struktury praktického i teoretického výcviku včetně detailní osnovy jednotlivých částí.
The Training Programme for Aerial Work
Keywords: letecké práce; výcvik; WRK; AgroAir; zemědělské lety; Z-37A; metodika; legislativa; pilotní výcvik; aerial work; training; WRK; AgroAir; agricultural flights; Z-37A; methodology; legislation; pilot training