Tvorba marketingové strategie pro vybraný podnik se zaměřením na sociální sítě - Konvalinková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce se zaměřuje na vytvoření návrhu marketingové strategie, která pomůže vybranému a stále novému podnikateli na trhu. Dále se zaměřuje na analyzování vybraných sociálních sítí. Na nich je ukázána aktuální marketingová strategie, která slouží jako výchozí bod. Pro její tvorbu jsou využity tři persony, na jejichž základě se následně vytvoří nové marketingové strategie přímo pro ně.
Creation of a marketing strategy for a selected company with a focus on social networks
Keywords: marketingová strategie; sociální sítě; analýza; podnikatel; marketing strategy; social networks; analysis; entrepreneur