Analýza důvodů pro opravy (post-clearance modifications) a návrh na odstranění hlavních příčin - Šabatka, Jiří (Univerzita Pardubice, 2014)
V první části se práce zabývá obecnou charakteristikou společnosti DHL. Dále se zaměřuje na chybovost společnosti, která je sledována a zaznamenávána. Tato práce se bude zabývat analýzou těchto záznamů a jejich vyhodnocení. V poslední části je shrnuto několik možných důvodů, které by mohly mít za následky chybovost. U každého z uvedených důvodů je také návrh, jak by se tento problém dal řešit.
Analysis of the reasons for the corrections (post-clearance modifications) and proposal to eliminate the main causes
Keywords: DHL; TARIC; celní deklarant; chybovost; redukce chybovosti; customs declarant; error rate; reduction of errors