Strategie sportu v pardubickém regionu - Skalecký, David (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá strategickým rozvojem sportu v Pardubicích. Popisuje problematiku strategie města. Mapuje vývoj a současný stav sportu v Pardubicích.
Keywords: strategický rozvoj; regiony; Analýza; SWOT analýza; sport; Pardubice