Zpětná logistika v ČR - Krupa, Pavel (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá problematikou zpětné logistiky v České republice. Je zde vysvětlen celkový systém logistiky i logistiky zpětné. Ve stručnosti jsou zde vypsány zákony a definice, které s tímto souvisí. Hlavní úkoly zpětné logistiky, její systém a problémy s ní spojené. V poslední kapitole je vypsán způsob nakládání s odpady vybrané dopravní firmy.
Reverse logistics in the Czech Republic
Keywords: zpětná logistika; Logistika; Odpady; obaly; zpětná hospodářství; backhaul logistics; Logistics; waste; wraps; backward ekonomy