Složení jednobuněčné řasy rodu Chlorella jako doplňku stravy a metody stanovení jednotlivých skupin látek - Dosedělová, Martina (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce je věnována jednobuněčné řase rodu Chlorella, jejímu složení, použití jako doplňku stravy a metodám stanovení jednotlivých skupin látek. Byla provedena i stanovení jednotlivých látek v Chlorelle.
Composition of unicellular algae of Chlorella genus as a food supplement and methods to determine of individual groups of compounds
Keywords: řasa; Chlorella; doplněk stravy; metody stanovení; algae; Chlorella; food supplement; methods of determining