Příprava elektronických studijních materiálů - teoretické základy PHP - Fila, Jan (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zaměřuje na podporu předmětu Technologie internetu. Jejím hlavním úkolem je vytvoření elektronických materiálů v rámci teoretických základů PHP. Práce vychází z připomínek studentů, které měli možnost uvést v dotazníku. Dále vychází z úspěšnosti absolvování předmětu a průměru známek. Výsledkem práce je vytvoření distanční opory v podobě dynamické HTML stránky.
Electronic study materials preparation - theoretic basics of PHP
Keywords: PHP; elektronické materiály; technologie internetu; WordPress; electronic materials; Internet Technologies