Skladování pytlového papíru ve firmě Mondi Štětí a.s. - Kindl, David (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce se zabývá podnikovým skladováním výrobce papíru. Na základě popisné, porovnávací a výpočtové analýzy v již používaném skladu je navrženo vybavení a skladové uspořádání nového skladu. Uskladněným materiálem je pytlový papír. V práci jsou pro něj vypočítány skladovací plochy.
Storing of the sack paper in company Mondi Štětí a.s.
Keywords: sklady; skladování; statická a dynamická část; zásoby; warehouse; storing; static and dynamic part; inventory