Řízení jakosti ve státní příspěvkové organizaci Ředitelství silnic a dálnic ČR - Hryzláková, Monika (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou systému řízení jakosti ve státní příspěvkové organizaci Ředitelství silnic a dálnic ČR. První část zahrnuje pojetí jakosti a její legislativu, přístupy k jakosti, principy systémů managementu jakosti ve smyslu normy ISO 9000 a sedm moderních nástrojů řízení jakosti. Druhá část se zabývá vlastní analýzou systému řízení jakosti ve státní příspěvkové organizaci Ředitelství silnic a dálnic ČR včetně hodnocení tohoto systému, doplněného o náměty a doporučení pro další rozvoj.
Quality Management in the State Contributory Organization Ředitelství silnic a dálnic ČR
Keywords: jakost; řízení jakosti; ISO 9000; nástroje řízení jakosti; státní příspěvkové organizace; Ředitelství silnic a dálnic ČR; quality; quality management; ISO 9000 standards; quality management tools; state contributory organization