Úpravy železniční trati Kolín - Bečváry s ohledem na požadavky současných norem - Heinclová, Jindra (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá úpravami železničních stanic a zastávek na železniční trati Kolín - Bečváry. Důraz je kladen zejména na požadavky současných norem. Součástí práce je návrh úprav nevyhovujících částí stanic a zastávek.
Adjustment of railroad track Kolín - Bečváry with regard to requirements for contemporary regulations
Keywords: railway stations; railway stops; tracks; platforms; reconstructions; železniční stanice; železniční zastávky; koleje; nástupiště; Rekonstrukce