Analýza image dopravní firmy - Vrábelová, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá firemní image a analýzou image na konkrétní dopravní firmě KVTrans. Teoretická část práce se zaměřuje na charakteristiku image, strukturu a druhy image, a vliv spotřebitelů a management na image. Do této části je zahrnuta i obecná charakteristika dopravní firmy a charakteristika firmy KVTrans, na které byla provedena analýza image dopravní firmy. Ta je obsahem praktické části, která je uskutečněna prostřednictvím dvou metod, sémantického diferenciálu a metody výběru obrázků.
Image analysis of the transport company
Keywords: companies image; image of the transport companies; semantic differential; selecting images methods; image firem; analýza image dopravních firem; sémantický diferenciál; metody výběru obrázků