Analyzátor DMX512 - Vodrážka, Jakub (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato bakalářská práce se zabývá přepracováním stávajícího Open Source projektu testeru sběrnice RS485 sprotokolem DMX512. Tento protokol je určen pro ovládání jevištní, pódiové a světelné techniky. Přepracování tohoto projektu spočívá ve výběru jiného procesoru, sloučení s jiným Open Source projektem AVR-NET pro síťovou komunikaci, doplnění dalších funkcí a uživatelského rozhraní.
DMX512 Analyzer
Keywords: DMX512; tester sběrnice; tester koncových zařízení; EIA-485; ENC28J60; DMX512; Bus Tester; Fixture Tester; EIA-485; ENC28J60